ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΟΝΕ

Κυβίστηση… Κονέ

Αλλαγή στάσης την τελυταία στιγμή από τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος επί της ουσίας «ακύρωσε» τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Έξαλλος ο Στραματσόνι.

Κυβίστηση… Κονέ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Goal», ο Κονέ ήταν αυτός ο οποίος με την αλλαγή της στάσης του, έβαλε φρένο στη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, ο οποίος τα είχε βρει σε όλα με την Ουντινέζε και είχε συμφωνήσει προφορικά με τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο Ιταλός τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε με τον ποδοσφαιριστή την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Κονέ να βλέπει με θετικό μάτι τη μετακόμισή του, έπειτα ο «Στράμα» συνομίλησε με τον Τζίνο Πότσο, πρόεδρο της Ουντινέζε, όπου συμφώνησαν-προφορικά-για την παραχώρηση του Κονέ.

Η αλλαγή στάσης από πλευράς Κονέ, το βράδυ του Σαββάτου, ήταν αυτό που διαφοροποίησε την κατάσταση. Ο 29χρονος μέσος, αποφάσισε να παραμείνει στην Ιταλία και να προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή της Ουντινέζε, Τζουζέπε Ιακίνι. Όπως είναι εύλογο, η εξέλιξη αυτή, δεν άρεσε καθόλου στον Στραματσόνι, ο οποίος έγινε έξαλλος και δυσαρεστήθηκε από την τροπή της υπόθεσης.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.585 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...