Ποδόσφαιρο

Πνίγηκε σε λίμνη ο Ζιβάνοβιτς

Πνίγηκε σε λίμνη ο Ζιβάνοβιτς

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, πνίγηκε σε μία λίμνη κι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Ο Γκόραν Ζιβάνοβιτς, κατά τη διάρκεια διακοπών στην πατρίδα του πνίγηκε, όταν η βάρκα στην οποία βρισκόταν αναποδογύρισε.

Ο Ζιβάνοβιτς υπήρξε προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού πριν από μερικά χρόνια, όταν στο «τιμόνι» της ομάδας βρισκόταν ο Ζοσέ Πεσέιρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version