ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ιμπάρμπο

Ο ατζέντης του Κολομβιανού, Ρικάρντο Καλέρι, ήρθε χθες στη χώρα μας για τις τελικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Τελειώνει η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σ’ όλα με την Κάλιαρι για την  υπόθεση του Βίκτορ Ιμπάρμπο. Σύμφωνα με την εφημερίδα <<Πράσινη>> το νεότερο είναι ότι ο μάνατζερ του Κολομβιανού, Ρικάρντο Καλέρι, βρίσκεται από χθες στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός έχει με την Κάλιαρι για τον δανεισμό του Κολομβιανό για ένα χρόνο. Ο Ρικάρντο Καλέρι ήρθε στη χώρα μας  ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας για το οικονομικό – και όχι μόνο – κομμάτι της συμφωνίας και αν όλα πάνε καλά το θέμα θα έχει τελειώσει θετικά για τους «πράσινους» τις επόμενες μέρες.

Εκτός απροόπτου, ο Ιμπάρμπο θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκό θα θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας. Σε περίπτωση συμφωνία ανάμεσα στον μάνατζέρ του και τους διοικούντες το τριφύλλι, ο Κολομβιανός θα έρθει στην Ελλάδα για τα ιατρικά και τις υπογραφές.

Exit mobile version