ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΛΑΤΑΝ»

Μπεργκ: «Στις 3 Ιουλίου θα είμαι Αθήνα»

Ο Μάρκους Μπεργκ, σε δηλώσεις του μετά το χθεσινό-τελευταίο-ματς με την Εθνική Σουηδίας στο Euro, αποθέωσε τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, ενώ έδωσε… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό, για τις 3 Ιουλίου.

Μπεργκ: «Στις 3 Ιουλίου θα είμαι Αθήνα»

Ο άσος του «τριφυλλιού», μίλησε χθες το βράδυ στον Ρ/Σ «ΣΠΟΡ FM 94,6», εξέφρασε την πικρία του για τον αποκλεισμό της Σουηδίας από τη διοργάνωση, ωστόσο αποθέωσε τον… legend Ζλάταν!

Όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνισή του στο Euro: «Ναι, ήταν η καλύτερη εμφάνισή μου σε σχέση με τα άλλα δύο παιχνίδια. Μπήκα πιο καλά αλλά δυστυχώς δεν είχε αντίκρισμα και έτσι αυτό δεν μειώνει τη στεναχώρια μου για την ήττα. Κάναμε ένα στέρεο ματς, αλλά κάποιες λεπτομέρειες κόντρα σε μία καλή ομάδα, μας κόστισαν».

Για τις λεπτομέρειες που έκριναν το ματς, όπως αυτό με την Ιταλία: «Το σκορ και την κατάληξη, ναι θυμίζει το ματς με την Ιταλία. Αλλά σε αυτό το ματς ήμασταν πιο καλοί στο να δημιουργούμε ευκαιρίες. Αλλά, δυστυχώς δεν τις αξιοποιήσαμε».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.156 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις τελικές της Σουηδίας και την ευκαιρία που είχε: «Ήταν μία σημαντική φάση. Δεν ξέρω αν ήταν κρίσιμη. Ήταν από στημένη φάση και έπρεπε να εκτελέσω γρήγορα, αλλά έκανε μία καλή απόκρουση ο τερματοφύλακάς τους».

Για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και το γεγονός πως έπαιξε στο πλάι του στο τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική Σουηδίας: «Θα είναι κάτι που θα έχω να το λέω. Είναι θρύλος. Όμως πρέπει να συνεχίσουμε τη ζωή χωρίς αυτόν και τον Σεπτέμβριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου». Για το τι θα κάνει το καλοκαίρι: «Θα πάω με την οικογένειά μου στη Σουηδία και στις 3 Ιουλίου θα είμαι στην Ελλάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.