ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αναλαμβάνει Μπαρτσελόνα ο Σάρας

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην προπονητική του καριέρα, αναλαμβάνοντας όπως όλα δείχνουν την Μπαρτσελόνα.

Αναλαμβάνει Μπαρτσελόνα ο Σάρας

Ο Σάρας, είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο (2+1) με τους «μπλαουγκράνα», μία ημέρα μετά την κατάκτηση του τίτλου στην ACB, από τη Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στους καταλανούς.

Φυσικά οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον μετά και το τέλος του ισπανικού πρωταθλήματος, αναμένεται μόνο η ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.