ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δικαστικό χαστούκι στην Άρτα για το σύστημα της ΕΠΟ!

Διαδοχικά είναι τα χαστούκια που δέχεται η ΕΠΟ και το σύστημα της, καθώς μετά την απώλεια ισχυρών πυλώνων της εγκληματικής οργάνωσης στο προηγούμενο διάστημα ήρθε και άλλη μια ήττα σήμερα από την Άρτα.

Δικαστικό χαστούκι στην Άρτα για το σύστημα της ΕΠΟ!

Τις τελευταίες ώρες η ΕΠΟ δέχεται την μια ήττα πίσω από την άλλη, αφού μετά την ΕΠΣΑΝΑ όπου καταβλήθηκε τεράστια προσπάθεια από το σύστημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τους συμμάχους της και της ήττας της εκεί όπου κατάφερε να μην αναδείξει ούτε ένα σύμβουλο στο 11μελές Δ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...