ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θα ενισχύσει και την Νέων Ανδρών ο Χαραλαμπόπουλος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα ενισχύσει την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας, όπως δήλωσε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Θα ενισχύσει και την Νέων Ανδρών ο Χαραλαμπόπουλος

Ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού λοιπόν και σύμφωνα με τις δηλώσεις του κόουτς Παπαθεοδώρου, δεν αποκλείεται να βρεθεί στο Προολυμπιακό με την ομάδα των Ανδρών και στη συνέχεια να ενισχύσει και την Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Χαλκίδας.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε: «Το σημαντικό κομμάτι για εμάς είναι να δούμε την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών μας. Έχουμε απουσία παικτών, αλλά και απουσία παιχνιδιών στα παιδιά που είδατε σήμερα. Λίγα παιδιά είχαν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους. Αλλά έχουν όλοι μεγάλη διάθεση και θέληση. Βγάλαμε τα πρώτα μας συμπεράσματα. Γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας. Υπάρχουν ισορροπίες την ομάδα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να εκπροσωπούμε επάξια την χώρα μας, παρά τις απουσίες που έχουμε».

Για τους Παπαγιάννη, Χαραλαμπόπουλο και Ντόρσεϊ είπε: «Είμαστε σε επαφή με τα παιδιά. Διαφορετικά τα πράγματα για όλους. Ο Γιώργος δίνει μια μεγάλη μάχη και του ευχόμαστε καλή τύχη. Θα εξαρτηθεί από τη θέση που θα βγει, τη συμφωνία που θα κάνει με την ομάδα του και το αν θα πάει στο summer league. Ο Γιώργος έχει φιλότιμο. Ο Βασίλης και ο Ντόρσεϊ είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς. Περιμένουμε τις επιλογές των Ανδρών. Ακόμα και αν ο Βασίλης είναι στην Εθνική Ανδρών, τελειώνοντας μαζί τους θα είναι μαζί μας, το έχουμε συζητήσει και το θέλει πολύ».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ταλέντο που υπάρχει σε αυτή τη φουρνιά παικτών:«Σίγουρα, αυτή η φουρνιά, οι πιο νέοι παίκτες που έχουμε κοντά στην Εθνική Ανδρών, είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Ωραία τα μετάλλια, αλλά το σημαντικότερο κομμάτι είναι να βγάλουμε παιδιά για την Εθνική Ανδρών. Ο Βασίλης και ο Τάιλερ είναι στην Ανδρών, ο Παπαγιάννης θα ήταν στην προεπιλογή. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που μπορούν να στελεχώσουν την Εθνική Ανδρών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.