ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Θύρας 13 (pic)

Η Θύρα 13 κλείνει 50 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με ένα άκρως Παναθηναϊκό τριήμερο πάρτι με πολλές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Θύρας 13 (pic)

Η αρχή θα γίνει φυσικά στον κεντρικό σύνδεσμο, όπου την Παρασκευή (24/6, 21:00) θα γίνει το πρώτο μεγάλο πάρτι του τριημέρου.

Το Σάββατο στις 19:08 θα αρχίσει το μεγάλο event, καθώς τρεις μπάντες θα δώσουν τον ρυθμό για ένα υπέροχο βράδυ. Συγκεκριμένα θα παίξουν οι Crown Court (Αγγλία), τα Μωρά στη Φωτιά και οι Lion’ s Law (Γαλλία).

Στο ενδιάμεσο θα υπάρξουν και ωραία βίντεο και αφιερώματα στη Θύρα 13, με αφορμή τα 50 χρόνια. Φυσικά το μενού έχει άφθονη μπύρα, σουβλάκια, αλλά και αναμνηστικά ρούχα από τη γιορτή.

Την Κυριακή, που θα είναι και η τελευταία μέρα, θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου στη Λεωφόρο, λίγο μετά τις 18:00.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στους κατά τόπους συνδέσμους.

13511492_1082469195147711_192992047_n

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ