ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Το πιθανότερο είναι πως ο Παπαγιάννης θα μείνει στους Κινγκς»

Την άποψη πως ο Γιώργος Παπαγιάννης θα μείνει στους Σακραμέντο Κινγκς, εξέφρασε ο ατζέντης του, Μάριος Ολύμπιος.

«Το πιθανότερο είναι πως ο Παπαγιάννης θα μείνει στους Κινγκς»

Ο εκπρόσωπος του Γιώργου Παπαγιάννη, αναφέρθηκε στα γεγονότα των τελευταίων ημερών και στην επιλογή στο νούμερο 13 του draft, τονίζοντας πως πιθανότατα ο νεαρός σέντερ θα παραμείνει στο NBA.

Παράλληλα, ο Μάριος Ολύμπιακος μίλησε για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τις πολύ καλές πληροφορίες που έδωσε σε ομάδες του NBA, πριν μιλήσει για τον Παναθηναϊκό και τα πλάνα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Αναλυτικά, ο Μάριος Ολύμπιος μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM 94,6» για:

-την επιλογή του Παπαγιάννη στο «13»: Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Γιώργο. Είμαι στις ΗΠΑ εδώ και ένα μήνα και κάναμε έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό. Το ντραφτ είναι ένα ντόμινο και τα πράγματα αλλάζουν. Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο και απόλυτο. Έγιναν κάποιες αλλαγές, κάποια trade και τα δεδομένα άλλαξαν. Θα μπορούσε να είναι ακόμη και στο νούμερο 8». 

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.733 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-τα συναισθήματα του ίδιου και του Παπαγιάννη: «Ένιωσα ότι έκανα κάτι για τη χώρα μου, ένιωσα περήφανος. Είχαμε την ελληνική σημαία και ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Είναι η επιλογή Έλληνα σε υψηλότερη θέση και είμαι περήφανος που συμμετείχα σε αυτή την προσπάθεια. Ο Γιώργος κοιμάται τώρα, γιατί τις τελευταίες μέρες δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου. Είναι μια τεράστια και δύσκολη διαδικασία αυτή που πέρασε». 

-τις εκτιμήσεις που τον έφερναν πιο χαμηλά: «Με ενοχλούσε και με πόναγε όλη αυτή την περίοδο ότι οι εκτιμήσεις μας είχαν στο τέλος του δευτέρου γύρου. Έλεγαν πως ο Γιώργος θα ήταν στο 50 ή στο 55, αλλά εμείς γνωρίζαμε πως αυτό θα αλλάξει. Μέχρι χθες ήταν στο 35. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνω και κινούμαστε πάντα με αυτό το γνώμονα, για το καλό των παιδιών». 

-το πώς ανέβηκε στο ντραφτ ο Παπαγιάννης«Πολλές ομάδες ήθελαν να δουν τον Γιώργο μέσα στη χρονιά, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να τον δουν γιατί δεν έπαιζε. Οι δυνατότητες του παιδιού είναι μεγάλες, αλλά δεν μπορούσε να τις δείξει για τον οποιοδήποτε λόγο. Έτσι πήραμε την απόφαση αμέσως μετά το πρωτάθλημα να φύγουμε για τις ΗΠΑ και να κάνει work out με συγκεκριμένες ομάδες που ενδιαφέρονται. Με την έλευση του κ. Πεδουλάκη, η σκέψη ήταν να κάνουμε την προσπάθειά μας για το ντραφτ και αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά θα αποσύραμε τη συμμετοχή μας. Τα πράγματα πήγαν πάρα πολύ καλά και ήρθαν 22-23 ομάδες στο work out. Υπήρχε η προθεσμία για την απόσυρση της συμμετοχής, αλλά οι πληροφορίες που είχαμε από τις ομάδες μάς οδήγησαν στην απόφαση να μείνει στο ντραφτ. Το μεγαλύτερο ρίσκο είναι πως όταν αποφασίσεις να μείνεις στο ντραφτ δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Όμως αξιολογήσαμε τις πληροφορίες που είχαμε και αποφασίσαμε να μείνει». 

-το αν οι Κινγκς θα πάρουν άμεσα τον Παπαγιάννη: «Είναι πολύ νωρίς. Πριν λίγες ώρες μόλις τελείωσε αυτή η ιστορία. Δεν έχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό. Καλύτερα να μιλήσω πρώτα με τον Παναθηναϊκό. Όταν ένας παίκτης γίνεται τόσο ψηλά επιλογή στο ντραφτ, το πιθανότερο είναι να τον κρατήσουν οι Κινγκς. Αυτό είναι εκτίμηση, θα το δούμε προσεχώς». 

-το πώς θα επηρεάσει πιθανή αποχώρηση του Παπαγιάννη το σχεδιασμό του Παναθηναϊκού: «Εγώ δεν μπορώ να ξέρω πώς θα αλλάξει ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού. Ο κ. Πεδουλάκης πάντως είχε τον Γιώργο πολύ ψηλά στα πλάνα του. Περάσαμε από διάφορες δυσκολίες. Όταν ήρθε ο κόουτς Πεδουλάκης ο Γιώργος ήταν τραυματίας, αλλά έδειξε πως τον εμπιστεύτηκε στους τελικούς ακόμη και με διαθέσιμο τον Ραντούλιτσα». 

-τις λιγοστές ευκαιρίες του Παπαγιάννη επί του Τζόρτζεβιτς: «Εμένα δεν μου έδειξε ότι δεν πίστευε τον Παπαγιάννη. Οι πληροφορίες που έδωσε στις ΗΠΑ ήταν πολύ θετικές. Ίσως ήταν άλλοι οι λόγοι. Σίγουρα έπαιξε το ρόλο του ότι έπαιζαν κάποια δικά του παιδιά, ο Ραντούλιτσα και ο Κούζμιτς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...