ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Ποια Lopez; Σέξι Ελληνίδα τραγουδίστρια κόλασε με το κορμάκι της! (pics)

Είναι σέξι και το απολαμβάνει. Η νεαρή τραγουδίστρια και μέλος πολύ γνωστού συγκροτήματος ανέβηκε στο stage με δυο αποκαλυπτικά outfit και... ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη.

Ποια Lopez; Σέξι Ελληνίδα τραγουδίστρια κόλασε με το κορμάκι της! (pics)

Ο λόγος για την κούκλα Έλενα Τσαγκρινού από τους Otherview που προκάλεσε πανικό με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς, αλλά και το σέξι κορμάκι της. Το νεανικό συγκρότημα που λατρεύει το κοινό έκανε πρεμιέρα στο Must Club μαζί με τον Πάνο Κιάμο και τον Κώστα Μαρτάκη και η Έλενα σίγουρα ξεχώρισε.

Δείτε την στο Sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ