ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Δικαίωση για Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο

Το άλμα του Γιώργου Παπαγιάννη στο NBA είναι μια τεράστια δικαίωση για τον Παναθηναϊκό που τον πίστεψε και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που επέμεινε σ’ αυτόν, παρά τα όσα παλαβά γίνονταν στην «εποχή Τζόρτζεβιτς». Γράφει ο «Ψυχίατρος».

Δικαίωση για Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο

Μάθημα ζωής νούμερο 1: Ο καθένας παίρνει πάντα αυτό που του αξίζει. Είτε τώρα, είτε αύριο, είτε μεθαύριο, η δικαίωση για τον ικανό θα έρθει, όσα «εμπόδια» κι’ αν του βάλουν. Κι’ αυτό, ακριβώς, συνέβη με τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Μάθημα ζωής νούμερο 2: Όλα όσα είναι εκτός πραγματικότητας, τα παραμύθια δηλαδή, κάποια στιγμή καταρρέουν. Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε. Οποιος δεν κατάλαβε ας γυρίσει λίγο τον χρόνο πίσω, ας θυμηθεί δηλώσεις από… πρώην για τους νεαρούς Ελληνες του Παναθηναϊκού, τον Παπαγιάννη και τον Χαραλαμπόπουλο. Και αφού προβληματιστεί, ας γελάσει…

Στο νούμερο 13 του ντραφτ στο NBA, λοιπόν, ο Γιώργος Παπαγιάννης. Στην υψηλότερη, δηλαδή, θέση που έχει πάρει ποτέ Ελληνας, πάνω και από τον Αντετοκούνμπο. Ποιος;  Αυτός που επί Τζόρτζεβιτς ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Αυτός που στην περσινή Ευρωλίγκα αγωνίστηκε όλα κι όλα 30 λεπτά για να παίζει ο… Κούζμιτς! Βλέπετε, ο πρώην προπονητής της ομάδας είχε άλλες απόψεις γι’ αυτό το μπασκετικό φαινόμενο. Επρεπε να έρθει ο Αργύρης Πεδουλάκης για να δούμε τον νεαρό ταλαντούχο σέντερ να αγωνίζεται και μάλιστα να είναι εξαιρετικός σε κρισιμότατο ματς, όπως ο τρίτος τελικός στο ΣΕΦ.

Ας σοβαρευτούμε. Η επιλογή του Παπαγιάννη το νούμερο 13 του ντραφτ είναι μια τεράστια δικαίωση του Παναθηναϊκού  και κυρίως του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που τον πίστεψε όσο δεν πάει, παρά την αρνητική στάση του Σάλε, ο οποίος πήγε να… αχρηστεύσει αυτό το τεράστιο ταλέντο. Αλλά και του Αργύρη Πεδουλάκη. Μην ξεχνάμε ότι ο «Αρτζι» ήταν αυτός που του είχε πει να πάει στον Παναθηναϊκός κι αυτός που τον χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στο Περιστέρι. Και τώρα βλέπει ένα δικό του παιδί, να ξεπερνάει όλα τα εμπόδια και να κάνει το άλμα στην καριέρα αγωνιζόμενος στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Αυτά για να καταλάβουν ορισμένοι τι…  κουτόχορτο έφαγαν μέσα στη χρονιά από τον τέως, που έλεγε μάλιστα ότι μάνατζερ τον πίεζαν να χρησιμοποιήσει τον Παπαγιάννη και τον Χαραλαμπόπουλο…

Καλή επιτυχία στο παιδί και κάθε εμπόδιο για καλό. Οσο για τον Παναθηναϊκό, οφείλει να συνεχίσει σε μια τέτοια λογική της απόκτησης καλών Ελλήνων παικτών. Μην ξεχνάμε ότι έρχεται ο Χαραλαμπόπουλος, που, πλέον, θα παίρνει χρόνο συμμετοχής και δεν θα βλέπει τα ματς από την άκρη του πάγκου.

Ο «Ψυχίατρος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ