ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

«Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε» (Vids)!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αφού παρέλαβε το βραβείο στην γιορτή της Θύρας 13, ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού και τους παρότρυνε να συνεχίζουν να στηρίζουν το «τριφύλλι». Δείτε βίντεο με την αποθέωση του «3D».

«Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε» (Vids)!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης κατά την βράβευση του:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το βραβείο. Είναι ιδιαίτερη η τιμή που μου κάνετε γι΄αυτά τα 12 χρόνια που είμαι στην ομάδα. Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας. Σίγουρα στηρίζατε την ομάδα και πριν έρθω εγώ. Όπως όλοι έτσι και γω πιστεύω ότι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε κι αυτό είναι να στηρίζετε την ομάδα. Το γεγονός ότι μας στηρίξατε στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια κι ήσασταν δίπλα μας,  είναι ότι καλύτερο μπορεί να νιώσει ένας αθλητής. Συνεχίστε να στηρίζετε την ομάδα. Σας ευχαριστούμε γι’ όλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ