ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αρχές Ιούλιου θα ενσωματωθεί ο Σουηδός

Πάει κατευθείαν Ολλανδία ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ επικοινώνησε με τον Αντρέα Στραματσόνι και συμφωνήθηκε ο παίκτης να επιστρέψει στις 3 Ιουλίου, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Πάει κατευθείαν Ολλανδία ο Μπεργκ

Ο Σουηδός άσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα και πλέον έχει λίγες ημέρες στη διάθεση του, ώστε να ξεκουραστεί πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Όπως αναφέρει το «Goal», ο Μπεργκ είχε επαφή με τον Αντρέα Στραματσόνι και τον ενημέρωσε πως θα επιστρέψει στις 3 Ιουλίου, με τον Ιταλό τεχνικό να δίνει φυσικά το σχετικό «OK».

Ο άσος των «πρασίνων», θα ταξιδέψει με το τέλος της άδειας για την Ολλανδία και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μάρκους Μπεργκ έδειξε να είναι «φτιαγμένος» ενόψει της νέας σεζόν, ενώ και ο Ιταλός τεχνικός προσπάθησε να του ανεβάσει το ηθικό, μετά την κακή πορεία της Σουηδίας στο Euro.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.