ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μεγάλη νίκη Ριτζάκη στο Κύπελλο Επιλέκτων!

Ακόμα μία σπουδαία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πρωταθλητής του Παναθηναϊκού Α.Ο., Θοδωρής Ριτζάκης.

Μεγάλη νίκη Ριτζάκη στο Κύπελλο Επιλέκτων!

Αυτή τη φορά κέρδισε τον Αθανάσιο Γλυνό του ΠΑΟΚ, στη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Επιλέκτων που διεξήχθη το Σάββατο 25 Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο Ασπροπύργου.

Ο αθλητής του «τριφυλλιού», ο αρχιπροπονητής Γιάννης Αϊδινιώτης, αλλά και άπαντες στο τμήμα πηγμαχίας, αφιέρωσαν αυτή τη διάκριση στη Θύρα 13, που φέτος γιορτάζει τα 50 της χρόνια!

Από τις ακαδημίες συμμετείχαν σε αγώνες επίδειξης, οι μικροί πυγμάχοι Παρασκευάς Καλλές και Τάσος Κορωναίος, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα!

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η 3η αγωνιστική της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβρη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.