ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΙΒΑΝ ΙΒΑΝΟΦ

«Ο Παναθηναϊκός είναι ευκαιρία να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο»

Ο Ιβάν Ιβάνοφ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από την Κυριακή το απόγευμα, μιλώντας στους πρώην συμπαίκτες του χαρακτήρισε ευκαιρία τον Παναθηναϊκό για να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ευκαιρία να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο»

Ο Ιβάν Ιβάνοφ βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα, ενώ μένει να περάσει τα ιατρικά τεστ σήμερα για να κλείσει οριστικά η μεταγραφή του στους «πράσινους».  Ο Βούλγαρος στόπερ το 2014 είχε υποστεί ρήξη χιαστών, κάτι που προβληματίζει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού». Αυτός είναι κι ο λόγος που υποβάλλεται από το πρωί σε λεπτομερέστατες εξετάσεις. Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά το απόγευμα.

Αν διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, τότε θα υπογράψει κανονικά στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια. Βέβαια, ο Ιβάνοφ φαίνεται να έχει επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται κι από τον ρεπόρτερ της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, που έχει παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του Ιβάνοφ το τελευταίο δίμηνο, ο οποίος δήλωσε στην «Πράσινη» :

«Ο Ιβάν είναι ίσως ο πιο ποιοτικός αμυντικός στη Βουλγαρία. Σπουδαίος παίκτης. Ο τραυματισμός του ήταν καταστροφικός, αλά από την πρώτη στιγμή φάνηκε αποφασισμένος να γυρίσει στην κορυφή. Προπονήθηκε πολύ σκληρά, ώστε να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν στο παρελθόν. Κατά την άποψη μου τα κατάφερε» δήλωσε ο Σιμέον Κιτσούκοφ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ταυτόχρονα, ο Βούλγαρος στόπερ δεν θέλησε να δηλώσει κάτι αν δεν οριστικοποιηθεί ακόμα η μεταγραφή του. Παρόλα αυτά, αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του στο Πλόβτνιβ είπε:  «ο Παναθηναϊκός, είναι μια μεγάλη ομάδα και μου δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο… Θα έχω την ευκαιρία ξανά στην Ευρώπη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...