Ποδόσφαιρο

Δανεικός στον ΠΑΣ ο Δώνης

Δανεικός στον ΠΑΣ ο Δώνης

Ο Χρήστος Δώνης θα αγωνιστεί ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο νεαρός μέσος που δεν υπολογιζόταν από τον Αντρέα Στραματσόνι, θα αγωνιστεί στα Γιάννενα για τη σεζόν 2016-2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην ομάδα της Ηπείρου για τη σεζόν 2016-17 ο 21χρονος μέσος.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου ο Χρήστος Δώνης να αγωνιστεί την προσεχή σεζόν 2016-17 στην ομάδα της Ηπείρου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version