ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Βούλγαρος

Ιβάνοφ για τρία χρόνια

Ο Ιβάν Ιβάνοφ υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και έγινε η πρώτη μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν.

Ιβάνοφ για τρία χρόνια

Ο 28χρονος Βούλγαρος, που χθες πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και υπέγραψε το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Βούλγαρο στόπερ, για τριετές συμβόλαιο.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιβάν Ιβανόφ. Ο Βούλγαρος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην «πράσινη» οικογένεια μας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιβανόφ γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου του 1988 στην πόλη Ζλάτιτσα της Βουλγαρίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2004 στην Πιρίν, ενώ την επόμενη χρονιά «μετακόμισε» στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Εκεί, παρέμεινε για μια πενταετία -με ένα διάλλειμα την περίοδο 2007-08 όταν και δόθηκε δανεικός στη Λοκομοτίβ Πλοβντίβ- έχοντας 53 εμφανίσεις και έξι τέρματα, πανηγυρίζοντας και την κατάκτηση του βουλγάρικου Κυπέλλου στην πρώτη του σεζόν.

Το 2010 εντάχθηκε στο ρόστερ της Αλάνια Βλαντικαφκάζ κάνοντας 24 ματς και σημειώνοντας δύο γκολ, για να ακολουθήσουν μια διετία στην Παρτιζάν Βελιγραδίου -με 59 συμμετοχές, οκτώ τέρματα και δυο κατακτήσεις του σέρβικου Πρωταθλήματος- καθώς και μια ακόμα στη Βασιλεία, με 11 παρουσίες και δυο ακόμα τίτλους Πρωταθλήματος στην Ελβετία. Ενώ τον Γενάρη του 2016 επέστρεψε στη Λοκομοτίβ Πλοβντίβ.

Παράλληλα, ο Ιβανόφ είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του 40 φορές, σε επίπεδο Εθνικής Ανδρών, κι ενώ έχει περάσει προηγουμένως από τα περισσότερα ηλικιακά κλιμάκια της Βουλγαρίας.

Ο ύψους 1,86μ. αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει κερδίσει δυο φορές τον τίτλο του ποδοσφαιριστή της χρονιάς, σε Σερβία το 2012 και Βουλγαρία το 2013, όντας μάλιστα ο πρώτος παίκτης που τα καταφέρνει αγωνιζόμενος στα μετόπισθεν μετά τον Τρίφον Ιβανόφ, το 1996».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...