ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Για το νέο συμβόλαιο του Σουηδού

Στην Ολλανδία το ραντεβού με Μπεργκ

Η συνάντηση για την επέκταση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ, θα γίνει στην Ολλανδία αμέσως μετά την άφιξη του ποδοσφαριστή.

Στην Ολλανδία το ραντεβού με Μπεργκ

Ο Σουηδός άσος, αυτές τις μέρες ξεκουράζεται ενόψει της νέας σεζόν και δεν θα αργήσει να βρεθεί στην Ολλανδία, ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή των «πρασίνων».

Μάλιστα, επί ολλανδικού εδάφους θα γίνουν και οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο του Μάρκους Μπεργκ.

Όπως αναφέρει το «Goal», εκπρόσωποι του Μπεργκ θα ταξιδέψουν για την Ολλανδία και εκεί θα υπάρξει συζήτηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ώστε ο Σουηδός να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2019!

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.015 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει και όλα δείχνουν πως θα υπογράψει ο Μπεργκ, έχοντας και αύξηση στις απολαβές του, οι οποίες και θα φτάσουν το 1 εκ. ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.