ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αντρέα Στραματσόνι

«Να προκριθούμε στο Europa League»

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για Ολλανδία, ο Αντρέα Στραματσόνι αναφέρθηκε στο στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

«Να προκριθούμε στο Europa League»

O Iταλός τεχνικός, δε θέλησε να πει πολλά λόγια στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος», αλλά ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η πρόκριση τους ομίλους.

Αναλυτικά:

«Το σημαντικό για μας είναι να ξεκινήσουμε καλά στην Ευρώπη και να προκριθούμε στο Europa League. Για αυτό θα δουλέψουμε Ολλανδία». δήλωσε, αρχικά, ο Αντρέα Στραματσόνι.

Για τα μεταγραφικά πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι τα μεταγραφικά. Πάμε στην Ολλανδία με διάθεση να δουλέψουμε στο ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας στην προετοιμασία».

Στην αποστολή βρίσκεται και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, ο Βούλγαρος αμυντικός Ιβάν Ιβανόφ, όχι όμως κι ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός επρόκειτο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ