ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον Παναθηναϊκό ο Χαραλαμπόπουλος!

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Χάρη Χαραλαμπόπουλο.

Στον Παναθηναϊκό ο Χαραλαμπόπουλος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χάρη Χαραλαμπόπουλο.

Ο Έλληνας φουνταριστός, που επιστρέφει στην ομάδα Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας, είναι γεννημένος στις 12/6/1990, έχει ύψος 1.85 και ζυγίζει 94 κιλά.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2015-16 Εθνικός ΟΦΠΦ 2014-15 Παναθηναϊκός Α.Ο. 2013-14 ΑΝΟ Γλυφάδας 2011-13 ΝΟ Αργοστολίου 2009-11 Εθνικός ΟΦΠΦ -2009 ΝΟ Βουλιαγμένης

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στο Τριφύλλι, ο 26χρονος πολίστας δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε έναν τεράστιο Σύλλογο και στην ομάδα που υποστηρίζω. Πέρασα πολύ ωραία στον Παναθηναϊκό και στην πρώτη μου θητεία και ελπίζω τη νέα σεζόν να πετύχουμε τους στόχους μας και να συνεχιστεί η εξέλιξη σε αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια, στο τμήμα Υδατοσφαίρισης. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να συμβάλλω σε αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...