ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τέλος η Ρία Πατεράκη

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί η Ρία Πατεράκη, μιας και θα συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα του Πανιωνίου.

Τέλος η Ρία Πατεράκη

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα της η Ελληνίδα φοργουορντ, Ρία Πατεράκη. Η αθλήτρια είχε υπογράψει πέρυσι δύο χρόνια συμβόλαιο με τους «πράσινους» αλλά τελικά έμεινε στο «τριφύλλι» μόλις ένα.

Η Πατεράκη βοήθησε το «τριφύλλι» την φετινή σεζόν αλλά τη νέα σεζόν θα συνεχίσει σ’ άλλη ομάδα. Θυμίζουμε ότι η 23χρονη πλέον μπασκετμπολίστρια  πριν τον Παναθηναϊκό αγωνιζόταν στις ΗΠΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«O Πανιώνιος ΓΣΣ και η Διοικούσα επιτροπή καλαθοσφαίρισης ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας για την περίοδο 2016-17 με την forward Γρηγορία [Ρία] Πατεράκη, 23 ετών 1.85 cm που την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.
Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αθλήτρια έχει θητεία στην Α1 ήδη από την τριετία 2008-2011 [ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ], ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στο NCAA με τα Πανεπιστήμια του Lamar & Texas Woman’s, με εξαιρετικές ατομικές επιδόσεις [8,7 πόντους & 5,1 ρημπάουντ].

Έχει πλούσια συμμετοχή στις Εθνικές Ομάδες U16 [2008-2009], U18 [2010: χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα β΄ κατηγορίας – 2011: αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα β΄ κατηγορίας] & U20 [2012: χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα β΄ κατηγορίας].

Έχει ποικιλία στο παιχνίδι της και από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις έχει “κερδίσει” τις συμπαίκτριες και τους προπονητές της με τη σεμνότητα του χαρακτήρα της και την αγωνιστική της συμπεριφορά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.