ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τέλος από τη Nova, δημοσιογράφος που «ενόχλησε» τον Ολυμπιακό!

Ο Γιάννης Τσαϊνης - που είχε δεχτεί τα πυρά του Ολυμπιακού για τη μετάδοσή του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά - και ο Γιώργος Λυκουρόπουλος δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό της Nova.

Τέλος από τη Nova, δημοσιογράφος που «ενόχλησε» τον Ολυμπιακό!

Ήταν 18 Ιανουαρίου 2016, όταν ο Πλατανιάς γινόταν η πρώτη ομάδα που έκοβε βαθμούς από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Superleague. Στο περιθώριο εκείνης της αναμέτρησης, άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ που βρίσκονταν στα Χανιά είχαν εκφράσει με έντονο τρόπο τα παράπονά τους για την περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη στη Nova, απευθυνόμενοι μάλιστα και στον ίδιο το δημοσιογράφο με όχι τόσο κόσμιο τρόπο. Το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις λόγω της επιθυμίας του ίδιου του Γιάννη Τσαϊνη, αν και το SDNA έχει σχολιάσει ουκ ολίγες φορές την πίεση που ασκείται σε δημοσιογράφους – και ιδιαίτερα εκείνους που περιγράφουν αγώνες του Ολυμπιακού – προκειμένου να γίνονται αρεστοί στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...