ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φιλοφρονήσεις μεταξύ Καλάθη-Ραντούλιτσα (pics)

Νικ Καλάθης και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν, μία ημέρα πριν το φιλικό της Σερβίας με την Ελλάδα και αμφότεροι μέσω του instagram, αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις.

Φιλοφρονήσεις μεταξύ Καλάθη-Ραντούλιτσα (pics)

Οι δύο παίκτες-μαζί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο-έστησαν ένα μικρό πηγαδάκι, έξω από την «Kombank Arena», μία ημέρα πριν το φιλικό προετοιμασίας, ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και Σερβίας.

Παρά το γεγονός πως δε θα είναι πια συμπαίκτες, Καλάθης, Χαραλαμπόπουλος και Ραντούλιτσα, έχουν διατηρήσει μια δυνατή φιλία, αποδεικνύοντας του λόγου το αληθές, μέσω των λογαριασμών των, στο instagram.

Ο Νικ ανήρτησε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram, σχολιάζοντας σχετικά: «Υπέροχα, που είδα ξανά τον αδερφό μου», με τον Σέρβο να απαντά στο δικό του λογαριασμό: «Χάρηκα που είδα τα αδέρφια μου, το Νικ και τον «Μπίλι» (σσ Χαραλαμπόπουλο), Σας αγαπώ!».

Εξέλιξη με Μονέκε!
Εξέλιξη με Μονέκε! 8.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Always great to see the brother @mraduljica

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nick Calathes (@ncalathes) στις

Good to see my brothers @ncalathes and Billy. Love you ❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Miroslav Raduljica (@mraduljica) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.