ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Επέκταση της «πράσινης» ακαδημίας και στα νότια προάστια

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της ακαδημίας της στα νότια προάστια της Αθήνας.

Επέκταση της «πράσινης» ακαδημίας και στα νότια προάστια

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει με χαρά την επέκταση της ακαδημίας της στα Νότια Πρόαστια.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του δικτύου της PAO BC Academy, οι νεαροί αθλητές που κατοικούν στα Νότια Προάστια και την Ανατολική Αττική θα έχουν από τη νέα χρονιά τη δυνατότητα να προπονούνται στις εγκαταστάσεις του St. Lawrence College στην ακαδημία της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός.

Τα τμήματα των Νοτίων Προαστίων θα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της PAO BC Academy, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση καταξιωμένων επαγγελματιών με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ με επικεφαλής τον Διευθυντή των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ.Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Οι προεγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει για αθλητές γεννημένους από το 2004 έως και το 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 – 3503279».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE