ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Ο Σισέ αυτοπροτάθηκε, αλλά ο «Στράμα» αρνήθηκε

Διαβάστε όλο το στόρι για τον Τζιμπρίλ Σισέ και τα όσα φημολογούνται το τελευταίο διάστημα σχετικά με πιθανή επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Σισέ αυτοπροτάθηκε, αλλά ο «Στράμα» αρνήθηκε

Το τελευταίο διάστημα φούντωσε μια φήμη, σύμφωνα με την οποία ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ, προκειμένου ο Γάλλος να κλείσει την καριέρα του στους «πράσινους».

Η πραγματικότητα είναι η εξής: Ο Γάλλος πριν από λίγο καιρό αυτοπροτάθηκε στο «τριφύλλι». Μάλιστα, οι άνθρωποι της διοίκησης σκέφτηκαν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του ποδοσφαιριστή και ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν επαφές.

Αυτός, όμως, που είχε διαφορετική άποψη και… ξέκοψε εξ’ αρχής το θέμα ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι, καθώς θεωρεί «τελειωμένο» ποδοσφαιρικά τον Τζιμπρίλ. Συνεπώς, το θέμα δεν προχώρησε ποτέ και ούτε πρόκειται…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE