ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ξεκαθαρίζει του Μπουρούση, παίρνει σειρά ο Τάιους

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τις επόμενες ώρες την απάντηση του έμπειρου σέντερ, η οποία θα δρομολογήσει τις εξελίξεις και στα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα. Γράφει η Ρούλα Στεφανάκη.

Ξεκαθαρίζει του Μπουρούση, παίρνει σειρά ο Τάιους

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του Γιάννη Μπουρούση στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει εξέλιξη.

Η εξαιρετική πρόταση που του έχει καταθέσει το «τριφύλλι», για διετές συμβόλαιο με απολαβές που αγγίζουν, σύμφωνα με πληροφορίες το 1.200.000 ευρώ το χρόνο, είναι μεν δελεαστική, ωστόσο το γεγονός ότι τον Έλληνα σέντερ, πολιορκούν αρκετές ακόμη ομάδες (π.χ. Γαλατάσαραϊ) αλλά και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, δυσκολεύει τα πράγματα. Ωστόσο τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν γνωστές οι προθέσεις του Έλληνα σέντερ.

Αν «ναυαγήσει» του Μπουρούση θα κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του Βουγιούκα και σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανόν να επανέλθει στο προσκήνιο ο Σίνγκλετον με τον οποίο παρατηρείται στασιμότητα τον τελευταίο καιρό, ωστόσο δεν έχει εγκαταλειφτεί η περίπτωσή του.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επομένως ο Μπουρούσης θα δρομολογήσει όπως όλα δείχνουν και τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Μην ξεχνάτε ότι ψηλά στη λίστα των υποψηφίων να φορέσουν τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο Άλεξ Τάιους, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ομάδα, αλλά και ο Εμπάκουε, η περίπτωση του οποίου όμως είναι θεωρητικά πιο δύσκολη δεδομένου ότι δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με τη Μακάμπι.

Από κει και πέρα όσο περνούν οι μέρες και οι πιθανότητες να βρει ομάδα από το ΝΒΑ ο Μάικ Τζέιμς λιγοστεύουν, ανοίγει ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό που έχει κάνει εδώ και καιρό την κίνησή του για να τον αποκτήσει με άκρως δελεαστική πρόταση.

Η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο, ο Αμερικανός γκαρντ είναι θετικός να αγωνιστεί στον «εξάστερο», όμως συμφωνία οριστική δεν υπάρχει ακόμη, διότι έχει ζητήσει λίγο χρόνο ακόμη προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες να αγωνιστεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Μέχρι τα μέσα Ιουλίου αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το… τοπίο (ίσως και νωρίτερα) με τις πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού να είναι αυξημένες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.