ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιβεβαίωση Βαζέχα για Παναθηναϊκό

Ο Κριστόφ Βαζέχα, μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FM 94,6», επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να προσθέσει κάτι παραπάνω.

Επιβεβαίωση Βαζέχα για Παναθηναϊκό

Ο πρώην άσος των «πράσινων», απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να επανέρχεται στον Παναθηναϊκό, σε πόστο των ακαδημιών, τονίζοντας πως υπάρχουν επαφές, χωρίς να προβεί σε αποκαλύψεις.

Αναλυτικά όσα είπε στον «ΣΠΟΡ FM 94,6» ο Κριστόφ Βαζέχα:

Για τις φήμες περί επιστροφής του στον Παναθηναϊκό:

«Ισχύει, υπάρχουν επαφές, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω… Αυτές τις μέρες θα έχουμε ένα ραντεβού με ανθρώπους της Ακαδημίας και της διοίκησης. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, θα δούμε… Θέλουν να μιλήσουν μαζί μου και από ‘κει και πέρα θα δούμε σε τι πόστο θα είναι κλπ. Αγαπώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού και το ξέρουν. Τόσα χρόνια στην Ελλάδα…».

Για την πορεία της Πολωνίας στο Euro:

«Βλέπουμε αρκετά Euro ως τώρα. Η Πολωνία δεν είναι έκπληξη για μένα η μέχρι τώρα πορεία της. Έχει καλή ομάδα, με παίκτες που παίζουν σε μεγάλες ομάδες και έναν πολύ καλό προπονητή. Δεν είναι χαμένη κόντρα στην Πορτογαλία… Δεν ξέρω αν θα κερδίσει στα 90’, αλλά πιστεύω πως έχει τα φόντα να περάσει. Κι αυτό έχει να κάνει και με την πορεία της ομάδας του Σάντος. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την εικόνα της και οι Πολωνοί έχουν παρουσιαστεί πολύ καλύτεροι. Όλοι οι Πολωνοί περιμένουμε το… ξέσπασμα του Λεβαντόφσκι. Οι παίκτες της Πολωνίας παίζουν πολλά χρόνια μαζί και πλέον δείχνουν έτοιμοι και με χημεία για να κάνουν το βήμα παραπάνω. Έπαιξαν καλά απέναντι στην Ελβετία στο πρώτο μέρος, μετά έπεσε φυσιολογικά η απόδοση γιατί είχαν και λιγότερες μέρες. Τώρα με την Πορτογαλία θα είναι στα ίδια επίπεδα ως προς την ξεκούραση».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα φαβορί του Euro:

«Η Ιταλία είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και νομίζω φαβορί για το Euro. Το Βέλγιο ανεβαίνει σιγά-σιγά… Έχασε το πρώτο ματς, αλλά πλέον κάνει ευκαιρίες, εύκολα γκολ, διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Η Γαλλία είναι καλή ομάδα, αλλά…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.