ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μικρά από την Ολλανδία

Ο… striker απ’ τη Φινλανδία και το βίντεο του Ζέκα

Ο… σέντερ φορ Ρόμπιν Λουντ, τα «μπράβο» του Στραματσόνι, το διάβασμα του παιχνιδιού και ο αρχηγός που ζήτησε το γκολ του σε… βίντεο.

Ο… striker απ’ τη Φινλανδία και το βίντεο του Ζέκα

Ο Ρόμπιν Λουντ βρήκε δίχτυα αρκετές φορές στις ασκήσεις τακτικής που έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης. Ο Φινλανδός μέσος τελείωνε με τη μία τις φάσεις και είχε ορισμένα εντυπωσιακά γκολ, αναγκάζοντας τον Στραματσόνι στο δεύτερο απ’ αυτά να φωνάξει. «Ohhh the striker of Finland».

Λίγο αργότερα, στην ίδια άσκηση, ο Ιταλός προπονητής ζητούσε από τους παίκτες του να διαβάζουν το παιχνίδι και την κίνηση του αντιπάλου. «Read the game guys, read the game», ήταν η προτροπή του Στραματσόνι προς τους παίκτες, ενώ συνεχώς τους έλεγε μπράβο και τους επικροτούσε για τις ωραίες ενέργειές τους.

Στην άσκηση της επιθετικής τακτικής, ο Ζέκα σημείωσε ένα από τα πιο όμορφα γκολ. Η μπάλα στρώθηκε μπροστά του από πάσα του Λέτο και με εξωτερικά φάλτσα και σουτ στην κίνηση την έστειλε στο απέναντι «παραθυράκι». Λίγο αργότερα, κοιτάζοντας τον άνθρωπο της ομάδας που τραβάει βίντεο τις προπονήσεις τον ρώτησε. «Το γκολ το τράβηξες σε βίντεο;», τον ρώτησε και όταν πήρε καταφατική απάντηση γελούσε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE