ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΓΝΟΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

«Περιμένουμε το χαρτί με την ελευθέρας του Γουακάσο»

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν τη λύση της συνεργασίας του Μπουμπάρακ Γουακάσο με την Ρούμπιν Καζάν, ούτως ώστε να ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών.

«Περιμένουμε το χαρτί με την ελευθέρας του Γουακάσο»

Δημοσιεύματα από την Ισπανία, θέλουν τον Μπουμπάρακ Γουακάσο να επιθυμεί την επιστροφή του στην Έλτσε, ωστόσο από πλευράς Παναθηναϊκού, τονίστηκε πως περιμένουν την… ελευθερία του Γκανέζου ποδοσφαιριστή από τη ρώσικη ομάδα. «Δεν ανησυχούμε, εμείς περιμένουμε το χαρτί με την ελευθέρας του παίκτη», ανέφεραν χαρακτηριστικά από το τριφύλλι.

Ο παίκτης ο οποίος ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να αναμένει τη λύση της συνεργασίας του Γκανέζου με τους Ρώσους, με τους ανθρώπους της ομάδας να δηλώνουν… άγνοια, για τα όσα γράφτηκαν νωρίτερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.