ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ

«Πράσινος» ο Χουλτ!

Ο Νίκλας Χουλτ είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τον Σουηδό!

«Πράσινος» ο Χουλτ!

Ο Νίκλας Χουλτ, αποτελεί-επίσημα-το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός αριστερός οπισθοφύλακας, αφού πέρασε τα ιατρικά, υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το τριφύλλι και άμεσα, αναμένεται να αναχωρήσει για την Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην «πράσινη» οικογένεια.

Ο Μπο Νίκλας Χουλτ -όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του- γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1990 στην πόλη Βέρναμο της Σουηδίας. Έκανε ντεμπούτο στην ομάδα της γενέτειράς του, το 2008 και, μετά από 20 ματς, την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στην Έλφσμποργκ. Εκεί, παρέμεινε για μια πενταετία, έχοντας 92 εμφανίσεις και 11 τέρματα, για να μετακομίσει το 2014 στη Νις, μετρώντας 45 συμμετοχές και δύο γκολ έκτοτε.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Χουλτ είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του τέσσερις φορές, σε επίπεδο Εθνικής Ανδρών, ενώ παράλληλα έχει περάσει προηγουμένως από τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια της Σουηδίας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.