ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κριτική

Η πρώτη του Ιμπάρμπο

Απλός, παίζει με τη μία τη μπάλα, τη ζητάει συνεχώς και είναι μέσα στις φάσεις. Διαβάστε όσα είδαμε από τον Κολομβιανό στην πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό.

Η πρώτη του Ιμπάρμπο

Σαφώς θα έχουμε περισσότερα να πούμε όσο οι μέρες θα περνούν κι εκείνος θα εγκλιματίζεται όλο και περισσότερο στη νέα του ομάδα. Όπως και η νέα του ομάδα σε αυτόν. Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο αποτελεί την «καλή» μεταγραφή του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι. Είναι εκείνος για τον οποίο ο Στραματσόνι πίεσε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.

Ο Κολομβιανός επιθετικός πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση. Έπαιξε στο οικογενειακό δίτερμα σαν σέντερ φορ, μαζί με τον Χατζηγιοβάννη. Είχε δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει, χωρίς να τα καταφέρει, αφού στην πρώτη έδιωξε το σουτ ο Κοτσόλης και στη δεύτερη έστειλε τη μπάλα πάνω απ’ τα δοκάρια. Είναι ένας παίκτης που δείχνει από την πρώτη στιγμή την απλότητά του στο παιχνίδι. Όταν έρχεται σε επαφή με τη μπάλα ψάχνει τον συμπαίκτη του για να την δώσει και να κάνει κίνηση στην περιοχή.

Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως προσπαθεί να παίξει με μία επαφή. Έχει το κεφάλι ψηλά και στο μυαλό του είναι η πάσα με τη μία, δίχως να καθυστερεί την ανάπτυξη της ομάδας. Όπως και στα τελειώματα του προσπαθεί να τελειώσει με μία επαφή τις φάσεις. Τον είδαμε να γυρίζει πολλές φορές πίσω προκειμένου να πάρει τη μπάλα, την οποία τη ζητούσε συνεχώς από τους συμπαίκτες του.

Ο Κολομβιανός δεν θα παίξει στο απογευματινό φιλικό με την Άαχεν, αφού είναι πίσω ακόμα σε θέμα φυσικής κατάστασης. Είναι πιθανό να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής στο ματς της Κυριακής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ