ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μπουγέλο, «γαλλικά» και… «low ball»

Διαβάστε από το Τέχελεν της Ολλανδίας: τα κέφια του Λέτο, το «δεν χάνω ποτέ» του Ζέκα και οι οδηγίες του Στραματσόνι στους παίκτες.

Μπουγέλο, «γαλλικά» και… «low ball»

Είναι αλήθεια πως σε σχέση με άλλες χρονιές το κλίμα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού είναι πιο… συγκεντρωμένο. Σπάνια ακούς «ατάκες» που προκαλούν γέλιο, λίγες είναι οι στιγμές που οι παίκτες αστειεύονται μεταξύ τους. Το περσινό… πάθημα και το «στραπάτσο» σε Ελλάδα και Ευρώπη φαίνεται πως έχει γίνει μάθημα.

Υπάρχουν, ωστόσο, και πιο χαλαρές στιγμές. Όπως στη σημερινή πρωινή προπόνηση, με πρωταγωνιστή τον Λέτο. Ο Αργεντινός, λίγο πριν πάει στα αποδυτήρια για αποφόρτιση, ξεκίνησε μια κουβέντα με τον Κουτρουμπή. Ο ένας έκανε πλάκα στον άλλο, με τον Λέτο να του ρίχνει κάποια… γαλλικά χαμογελώντας και τον «Κούτρου» να γελάει. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Αργεντινός άρπαξε ένα μπουκαλάκι νερό και μπουγέλωσε τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, αποχωρώντας ως… θριαμβευτής.

«Δεν χάνω ποτέ»

Ο Κάρλος Ζέκα δεν θέλει να χάνει ούτε σε προπόνηση. Και σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό ακριβώς συμβαίνει. Μετά το τέλος του οικογενειακού διπλού και με την ομάδα του να κερδίζει 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Βιγιαφάνιες, ο Πορτογάλος πηγαίνοντας προς τον πάγκο, ρωτήθηκε από τον γιατρό για το τι έκανε η ομάδα του.

«Πάντα κερδίζω ρε φίλε. Τι ρωτάς. Δεν χάνω ποτέ. Και χθες κέρδισα και σήμερα κέρδισα», ήταν η απάντηση του Ζέκα, που με το τέλος του διπλού πανηγύριζε σηκώνοντας ψηλά τα χέρια του. Ο Πορτογάλος είχε και μια… αντιπαράθεση με τον Μούτσι, που έπαιξε τον ρόλο του διαιτητή στο διπλό. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας ο Ζέκα φώναζε φάουλ, με τον βοηθό του Στραματσόνι να του λέει πως δεν υπήρχε τίποτα και οι δυο τους να διαφωνούν.

«Low ball»

Ο Αντρέα Στραματσόνι δίνει μεγάλη βάση στη λεπτομέρεια και συνεχώς δίνει οδηγίες στους παίκτες του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη σημερινή προπόνηση επανέλαβε πολλές φορές την ατάκα «low ball» (κάτω η μπάλα), θέλοντας να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν πως έτσι θα γίνεται πιο γρήγορο το παιχνίδι τους.

Δύο φορές έκανε παρατήρηση στον Ευαγγέλου για να παίξει χαμηλά, ενώ ζητούσε από τους παίκτες του γρήγορη σκέψη. «Θέλω πριν έρθει η μπάλα πάνω σας να έχετε σκεφτεί που θα τη δώσετε. Να έχετε δει τον συμπαίκτη σας. Έτσι και γρήγορα θα παίξουμε και δεν θα κάνουμε λάθος», έλεγε ο Ιταλός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE