ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Γιατί όχι και ο Βαζέχα;

Η ισοπέδωση και ο μηδενισμός βλάπτουν σοβαρά την υγεία της ομάδας. Γράφει, ο Πάνος Φραγκουλάκης.

Γιατί όχι και ο Βαζέχα;

Η κριτική όταν είναι γόνιμη, δεν είναι απλώς θεμιτή αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόοδο σου. Εξυπηρετεί στο να εντοπίζεις τα λάθη και τις παραλείψεις, σε βελτιώνει και σε οπλίζει. Η ισοπέδωση ωστόσο, η μιζέρια, η γκρίνια προς όλους για όλα, σκοτώνει…

Διαβάσατε στο panathinaikos24.gr προχθές, για τη φήμη που είχε φουντώσει για τα καλά το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με την οποία ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ, προκειμένου ο Γάλλος να κλείσει την καριέρα του στους «πράσινους».

Ο Αντρέα Στραματσόνι, «έκοψε» κάθε συζήτηση για το θέμα καθώς θεωρεί ότι ο 35χρονος επιθετικός δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και πως ποδοσφαιρικά έχει τελειώσει. Τα social media πήραν φωτιά, τα τηλέφωνα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς το ίδιο, με την συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του «τριφυλλιού» να διαφωνεί με τον Ιταλό κόουτς.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνοι, από τον περασμένο Νοέμβριο που ο Ιταλός πάτησε το πόδι του για πρώτη φορά στις πράσινες εγκαταστάσεις, τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Μετρά έναν οδυνηρό αποκλεισμό στο κύπελλο, ήττες και ισοπαλίες στα μεγάλα ματς, αποτυχία και στα playoff. Σύμφωνοι, η ομάδα δεν έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, δεν έχει βρει ρυθμό και σίγουρα δεν μπορεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος να εμπνεύσει εμπιστοσύνη καθώς «χτίζει» τον Παναθηναϊκό της επόμενης ημέρας. Σύμφωνοι ακόμα, δεν αποκλείεται η διοίκηση να έχει κάνει σπουδαίο λάθος που εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας στον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Κάθε ανησυχία είναι παραπάνω από θεμιτή και δικαιολογημένη.

ΟΜΩΣ, ο Σίσε έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά. Τελεία. ΟΜΩΣ, πρώτη μέρα Ιουλίου και ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει ήδη τρεις μεταγραφές. Τον δε Ιμπάρμπο, τον γνωρίζουμε και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του.

ΟΜΩΣ, οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Μπεργκ πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα με την ένταξη του Σουηδού στο πράσινο καμπ, εξασφαλίζοντας έτσι ότι ο κορμός αυτής της ομάδας, Μπεργκ, Λέτο και Ζέκα, «κλειδώνει» στον Παναθηναϊκό.

ΟΜΩΣ, Γουακάσο και «Σίφο», είναι πολύ κοντά στο «τριφύλλι». Ποδοσφαιριστές που πραγματικά μπορούν να βοηθήσουν. Όποιος αγαπάει τον Παναθηναϊκό τον ονειρεύεται πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη, με πραγματικά μεγάλους αθλητές στο ρόστερ του και προπονητή εγνωσμένης αξίας.

Ωστόσο, η κριτική που κάνουμε στην ομάδα δεν μπορεί να έχει σχέση με το ότι το «τριφύλλι» δεν έχει για προπονητή τον Γιάννη Κυράστα και ποδοσφαιριστές τον Μπορέλι, τον Ζιλμπέρτο ή τον Πάουλο Σόουζα. Η γόνιμη και ρεαλιστική κριτική είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει. Η ισοπέδωση και ο μηδενισμός, βλάπτουν σοβαρά την υγεία της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.