ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Νίκλας Χουλτ

«Είπα αμέσως το ναι» (vid)

Ο Νίκλας Χουλτ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα «πράσινα» και λίγο αργότερα μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις, τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και εκείνους της ομάδας.

«Είπα αμέσως το ναι» (vid)

Ο Σουηδός άσος, έκανε το πρωί του Σαββάτου την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία μίλησε στους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου για τις πρώτες του εντυπώσεις, τις προσωπικές του φιλοδοξίες, αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την άφιξη σου στο Τέχελεν;

«Είναι ωραία που βρίσκομαι εδώ. Η χθεσινή ημέρα ήταν μεγάλη για εμένα. Από την Βαρκελώνη στην Νίκαια, από εκεί στο Άμστερνταμ και έπειτα στο Ντίσελντορφ. Είμαι λίγο κουρασμένος. Τώρα, όμως, είμαι εδώ και νιώθω πολύ όμορφα που γνώρισα τους νέους συμπαίκτες μου και τον προπονητή».

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από την μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό;

«Θέλω να εξελιχθώ στον Παναθηναϊκό ως ποδοσφαιριστής. Να γίνω καλύτερος. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαίο κλαμπ, κάθε χρόνο βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Νίκλας μίλησες με τον Μάρκους Μπεργκ πριν πάρεις την απόφαση να έρθεις;

«Όχι δεν μίλησα μαζί του. Όταν έμαθα πως ο Παναθηναϊκός με θέλει, δεν το σκέφτηκα καθόλου και είπα αμέσως πως θέλω να έρθω. Είναι σημαντικό, όμως, που θα έχω εδώ μαζί μου τον Μάρκους. Είναι σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο να μιλάει με την ίδια γλώσσα με εσένα».

Είχες κάνει προετοιμασία με την Νις;

«Όχι, καθόλου. Σήμερα ήταν η πρώτη προπόνηση. Σε μία εβδομάδα θα είμαι έτοιμος. Έκανα προπονήσεις μόνος μου όλο αυτό το διάστημα και είμαι από τους παίκτες που φτάνω γρήγορα σε καλά επίπεδα ετοιμότητας».

Σε ποια θέση προτιμάς να αγωνίζεσαι;

«Στα αριστερά, είτε ως μπακ είτε στην μεσαία γραμμή».

Μίλησες με τον προπονητή;

«Ναι φυσικά. Μου είπε πως προτιμάει να παίζω είτε ως αριστερό μπακ είτε ως αριστερό χαφ».

Το αγαπημένο σου νούμερο είναι το 13. Ξέρεις ότι σημαίνει πολλά για τον Παναθηναϊκό;

«Ναι έχω ενημερωθεί. Είμαι γεννημένος στις 13 Φεβρουαρίου γι αυτό είναι το αγαπημένο μου. Το φορούσα και στη Νις. Δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμο για να το φορέσω και στον Παναθηναϊκό».

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κατακτήσει κάποιο τίτλο τα τελευταία χρόνια. Είναι κι αυτός ένας από τους στόχους σου;

«Βέβαια. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Θέλω να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Μάρκους Μπερκ ήρθε το καλοκαίρι του 2013 και μέσα από τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στην Εθνική. Είναι δικός σου στόχος και αυτός;

«Ένας από τους στόχους είναι η επιστροφή στην Εθνική. Ο Παναθηναϊκός μου δίνει αυτή την δυνατότητα. Είναι το όνειρο μου και πιστεύω έπειτα από μια καλή σεζόν θα μπορέσω να το πετύχω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE