ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2016

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κοτσόλης

Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου ο έμπειρος πορτιέρο δεν έπαθε μεγαλύτερη ζημιά, μιας και του γύρισε η γλώσσα στη σύγκρουση με τον αντίπαλό του.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κοτσόλης

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Στέφανος Κοτσόλης στη σύγκρουση που είχε με τον αντίπαλό του στο φιλικό με την Άαχεν. Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε, όπως σας ενημερώσαμε, σε αξονική, η οποία βγήκε καθαρή, ωστόσο κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης λίγο έλειψε να πάθει μεγάλη ζημιά.

Όταν έπεσε στο έδαφος του γύρισε η γλώσσα και έχασε για μερικά δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του. Ωστόσο, η γρήγορη αντίδραση και επέμβαση του γιατρού του Παναθηναϊκού, Σταύρου Χαραλαμπίδη, αλλά και του Βασίλη Οικονομίδη γλίτωσε από τα χειρότερα τον Κοτσόλη, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE