ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΈΚΑΝΕ...ΣΕΦΤΕ Ο ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΣ

«Ίμπα» και… γκολ

Άνοιξε λογαριασμό ο Βίκτορ Ιμπάρμπο με τρομερό γκολ στο οικογενειακό διπλό. Σκόραρε και ο Χουλτ, ποδοσφαιρική ευφυΐα από τους «μάγους» Βιγιαφάνιες και Λέτο.

«Ίμπα» και… γκολ

Με ένα καταπληκτικό τελείωμα στο οικογενειακό δίτερμα (που έγινε μόλις στο 1/3 του γηπέδου), ο Βίκτορ Ιμπάρμπο άνοιξε λογαριασμό στα γκολ και έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα. Ο Κολομβιανός πήρε τη μπάλα αρκετά μέτρα μακριά από το τέρμα και με μια… φωτοβολίδα την έστειλε στο «παραθυράκι» του Στιλ, που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ο «Ίμπα» είχε και μια καταπληκτική ενέργεια δίνοντας πάσα με τακουνάκι και μπερδεύοντας τον αντίπαλό του.

Το πρώτο του γκολ σημείωσε και ο Νίκλας Χουλτ, μόλις στη δεύτερη προπόνηση του, με τον Σουηδό να σουτάρει διαγώνια από αριστερά και να «εκτελεί» τον Αγγλο τερματοφύλακα. Εκείνοι, όμως, που ξεσήκωσαν με τις ενέργειές του ήταν οι δύο Αργεντινοί. Λούκας Βιγιαφάνιες και Σεμπάστιαν Λέτο «έκρυψαν» τη μπάλα σε κάποιες φάσεις, παίζοντας το ένα – δύο και συνδυάζοντας θέαμα και ουσία. Ιδιαίτερα στη φάση που ο «Βίγια» σκόραρε, οι δυο τους δημιούργησαν όλη τη φάση με τον Βιγιαφάνιες να δίνει στον Λέτο, εκείνος να του την γυρίζει με τακουνάκι και τον πρώτο να τελειώνει τη φάση με υπέροχο πλασέ.

Το οικογενειακό δίτερμα τελείωσε 3-3, με τους «πορτοκαλί» να προηγούνται 3-0 χάρη σε γκολ των Χατζηγιοβάννη, Ιμπάρμπο και Βιγιαφάνιες και τους «πράσινους» να ισοφαρίζουν με τους Χουλτ, Αμπέντ και Λουντ.

Πορτοκαλί: Στιλ, Μαρινάκης, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουχούμης, Στάικος, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Ιμπάρμπο, Χατζηγιοβάννης

Πράσινοι: Ξενόπουλος, Μέστο, Ευαγγέλου, Μαυρομμάτης, Χουλτ, Λουντ, Αγγελόπουλος, Βλαχοδήμος, Μίγγος, Αμπέντ, Ζέκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ