ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2016

Μπουμάλ: «Να λειτουργούμε σαν οικογένεια»

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ σε δηλώσεις του τόνισε ότι το σημαντικότερο απ' όλα είναι να λειτουργεί ο Παναθηναϊκός σαν οικογένεια.

Μπουμάλ: «Να λειτουργούμε σαν οικογένεια»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουμάλ:

Πως είδες την αντίδραση της ομάδας στο πρώτο φιλικό;

«Έχουν περάσει πέντε ημέρες προετοιμασίας και δώσαμε το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι, που θύμιζε περισσότερο μια δυνατή προπόνηση. Αγωνιστήκαμε με σοβαρότητα και από τη στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ προσπαθήσαμε να επανέλθουμε στο ματς. Για εμάς ήταν θετικό τεστ. Σημαντικό το ότι βγάλαμε αντίδραση στο γήπεδο. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε και συνεχίζουμε».

Θεωρείς πως μπήκατε κάπως νωχελικά στο παιχνίδι;

«Μπήκαμε κάπως αργά στο φιλικό, όμως στη συνέχεια αποκτήσαμε τον έλεγχο, συνεχίσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ψάξαμε και το τρίτο γκολ. Κρατάμε τα καλά στοιχεία τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία».

Είναι η πρώτη σου προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό…

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και βρίσκομαι εδώ για να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ. Οι τελευταίοι μήνες ήταν Ιδιαίτερα δύσκολοι γιατί τραυματίστηκα κιόλας αλλά επανήλθα καλά και πλέον είμαι δυνατός. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσω έτσι. Δηλαδή να μπορέσω να βελτιωθώ σαν ποδοσφαιριστής μέσα από την ομάδα. Δεν θέλουμε να λέμε πολλά σε αυτό το στάδιο. Είναι νωρίς ακόμη. Προσωπικά πιστεύω πως το πιο σημαντικό κομμάτι είναι να λειτουργούμε ως οικογένεια».

Πως βλέπεις αυτή τη νέα περιπέτεια που αρχίζει για τον Παναθηναϊκό;

«Έχουμε καλούς παίκτες και ενισχυόμαστε συνεχώς. Πρωταρχικά έχουμε μια δύσκολη αποστολή στην Ευρώπη με αποκλειστικό στόχο να μπούμε στους ομίλους της διοργάνωσης. Αυτό μας ενδιαφέρει σε πρώτη φάση και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ