ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Δούλεψε στα στημένα ο «Στράμα»

Οι «πράσινοι» στη σημερινή προπόνηση δούλεψαν πάνω στις στημένες φάσεις.

Δούλεψε στα στημένα ο «Στράμα»

Μετά το αρχικό ζέσταμα ο Στραματσόνι πήρε τους ποδοσφαιριστές τος στο διπλανό γήπεδο για να δουλέψουν πάνω στις στατικές φάσεις. Ο Ιταλός χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες: στους «επιθετικούς» και στους «αμυντικούς». Οι πορτοκαλί ήταν οι: Μέστο, Ιβανόφ, Λουντ, Αμπεΐντ, Βλαχοδήμος, Κλωναρίδης, Ιμπάρμπο, Χουλτ. Από την άλλοι όλοι οι υπόλοιποι φορούσαν «πράσινες» σαλιάρες ενώ τα φάουλ εκτελούσαν οι Λέτο, Νάνο, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες.

Ο Αντρέα Στραματσόνι φώναζε συνεχώς στους στόπερ (Μολέδο, Ιβανόφ), ζητώντας τους  να καθοδηγούν και να φωνάζουν σ’ όλη την υπόλοιπη άμυνα στα χτυπήματα των αντιπάλων. Ο Ιταλός προπονητής σε κάποιο σημείο ζήτησε κι από τους  εκτελεστές των στημένων, να συγκεντρωθούν και να εκτελούν με μεγαλύτερη επιτυχία.

Τέλος, παρατηρήσεις δέχτηκε και ο «νέος», Νίκλας Χουλτ, με τον Αντρέα Στραματσόνι να του λέει «εσύ βλέπεις τι γίνεται στην πλευρά σου. φωνάζεις στην υπόλοιπη άμυνα να σε καλύψει, να έρθει στήριγμα στο μαρκάρισμα».Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γιώργος Κουτρουμπής και Ολιβιέ Μπουμάλ προπονήθηκαν μόνοι τους.

Θυμίζουμε ότι το απόγευμα στις 19:00 ώρα Ελλάδος ο Παναθηναϊκός δίνει το δεύτερο φιλικό του απέναντι στην Σιφόλντε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ