ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2016

Βασικοί Ιμπάρμπο-Χουλτ (Pic)

Πρώτη γεύση από τους Ιμπάρμπο και Χούλτ, θα έχει την ευκαιρία να πάρει ο Αντρέα Στραματσόνι, καθώς τους τοποθέτησε στην αρχική ενδεκάδα της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Σιλφόλντε.

Βασικοί Ιμπάρμπο-Χουλτ (Pic)

Τα πρώτα δείγματα γραφής των δύο νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας του «τριφυλλιού» Βίκτορ Ιμπάρμπο και Νίκλας Χουλτ, θα έχει την ευκαιρία να καταγράψει ο Αντρέα Στραματσόνι, καθώς τους χρίζει βασικούς στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση που δίνει ο Παναθηναϊκός σε λίγη ώρα κόντρα στη Σιλφόλντε.

Αναλυτικά οι έντεκα που θα ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός: Στιλ, Ζέκα, Λέτο, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιβανόφ, Ιμπάρμπο, Μολέδο, Μέστο, Χούλτ και Βλαχοδήμος.

13569992_10154297030504089_1546769371_o

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ