ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

«Ορόσημο το φιλικό με τη Φενέρ»

Για το φιλικό 2-0 επί της Σιλφόλντε, αλλά και για τη συνέχεια και το πότε περιμένει να δει περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του μίλησε ο Αντρέα Στραματσόνι.

«Ορόσημο το φιλικό με τη Φενέρ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι

Για το φιλικό με τη Σιλφόλντε:  “Πρώτα απ’ όλα ήταν σημαντικό να ενσωματωθούν οι δυο νέοι παίκτες, Χουλτ και Ιμπάρμπο, για να αρχίσουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα της ομάδας.  Το παιχνίδι δΔ\εν είναι τίποτε παραπάνω από μια προπόνηση”.

Για το πρώτο γκολ που σημείωσε η ομάδα: “Το σημαντικό είναι να αντιληφθούν οι παίκτες το παιχνίδι μας. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε σύμφωνα με τα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Το σημαντικό είναι σταδιακά να βγαίνουν συμπεράσματα και οι παίκτες να μαθαίνουν το παιχνίδι που θέλουμε”.

Για το πότε περιμένει έτοιμη την ομάδα: “Είναι σημαντικό τώρα να είναι όλοι σε καλή κατάσταση και χωρίς τραυματισμούς. Περιμένουμε τους Νάνο και Κλωναρίδη. Ορόσημο θεωρώ ότι είναι το φιλικό με την Φενερμπαχτσέ. Εκεί θα ζητήσω περισσότερα από τους παίκτες μου και θέλω να δω πράγματα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE