ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ

«Έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Τη χαρά του που θ' αποτελεί μέλος μιας εκ των καλύτερων ομάδων της Ευρώπης, εξέφρασε ο Μάικ Τζέιμς με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Ο Αμερικανός γκαρντ από το μεσημέρι της Κυριακής (03/07), αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της «πράσινης» εξέφρασε τη χαρά του που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στο «τριφύλλι» ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Νιώθω πραγματικά καλά γιατί έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία η οποία θα πρέπει να έχει συνέχεια. Θέλω να επιστρέψω στο Final 4 και ξέρω πως το ίδιο θέλει και ο Παναθηναϊκός».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Φέτος είχα την ευκαιρία να παίξω μέσα στο ΟΑΚΑ και να ζήσω αυτή την φανταστική ατμόσφαιρα! Περιμένω πώς και πώς να το ξαναζήσω, αυτή τη φορά από την… καλή! Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά όλοι μαζί θα κάνουμε το παν για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να είστε έτοιμοι»!

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 22.839 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.