ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2016

Ζέκα: «Χαρούμενος που έχουμε τον Ιμπάρμπο»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο μίλησε ο Κάρλος Ζέκα, μετά το φιλικό με τη Σιλφόλντε.

Ζέκα: «Χαρούμενος που έχουμε τον Ιμπάρμπο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα

Για το ματς: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι μετά από σκληρές προπονήσεις. Είναι φανερό πως είμαστε πολύ πολύ καλύτερη ομάδα, αλλά άρχισαν να κλωτσάνε από την αρχή. Δεν είμαστε σε θέση να έχουμε τραυματισμούς αυτή την περίοδο και για αυτό το λόγο δεν γινόταν να μπαίνουμε πολύ δυνατά σε όλες τις μονομαχίες, όπως επιθυμούσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει κάποια γκολ. Το σημαντικό τώρα είναι να κερδίζουμε και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Σημαίνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά στο μέλλον θα πρέπει να τις τελειώνουμε κιόλας».

Για τη φάση του πρώτου γκολ που έχει δουλευτεί στις προπονήσεις: «Προσπαθούμε να βάλουμε τις ιδέες του προπονητή στα παιχνίδια και να κάνουμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε ακόμα όλα όσα θέλει, αλλά όπως είδατε κι εσείς το πρώτο γκολ είναι κάτι που έχουμε δουλέψει».

Για τον Ιμπάρμπο: «Ο Ιμπάρμπο είναι ένας παίκτης που ήξερα από πριν τι είναι ικανός να κάνει δεν χρειαζόταν αυτό το παιχνίδι, Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε μαζί μας, γιατί η ομάδα χρειάζεται καλούς παίκτες, ειδικά με τη δική του ποιότητα, που μπορούν να μας βοηθήσουν. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ