ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ

«Βελτίωση από εδώ και στο εξής»

Ο Βραζιλιάνος έλεγε σε "πηγαδάκι" ότι είναι φυσιολογικό αυτές τις μέρες να είναι σφικτά τα πόδια των παικτών και πως αυτό θα αλλάζει μέρα με τη μέρα.

«Βελτίωση από εδώ και στο εξής»

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρέθηκε χθες στο γήπεδο και παρακολούθησε το φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στη Σιλφόλντε.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει βρεθεί πολλές φορές σε ανάλογα φιλικά στην καριέρα του και γνωρίζει πως σε αυτή την περίοδο το κορμί σου δεν… ακούει στις εντολές. Αυτό ακριβώς σχολίαζε και μετά το τέλος του αγώνα, σε «πηγαδάκι» που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου.

«Είναι μόλις το δεύτερο τεστ και είναι πολύ νωρίς. Από εδώ και πέρα θα υπάρχει διαρκώς βελτίωση της εικόνας της ομάδας. Οι πρώτες 10 μέρες της προετοιμασίας είναι πάντα και οι πιο δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές. Διότι επιστρέφεις από διακοπές, το κορμί σου έχει ηρεμήσει και λειτουργεί διαφορετικά και είναι λογικό τις πρώτες μέρες να είσαι πάρα πολύ “σφικτός”. Δεν μπορείς καλά-καλά να περπατήσεις, όχι να τρέξεις. Είχαμε καλή εικόνα και θέλαμε να βάλουμε στην ομάδα και τους νέους παίκτες», σχολίαζε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος ήταν μονίμως χαμογελαστός και εξαιρετικά φιλικός, όπως ακριβώς γινόταν και κατά την παρουσία του στον Παναθηναϊκό όταν έπαιζε ποδόσφαιρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ