ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

«Λεντέσμα; Από τους παίκτες που μας αρέσουν…»

Διπλωματική απάντηση έδωσε ο Αντρέα Στραματσόνι για τον Κριστιάν Λεντέσμα και την πιθανότητα απόκτησής του. Τι είπε ο Ιταλός για το φιλικό με τη Σιλφόλντε και τους νέους, Ιμπάρμπο - Χουλτ.

«Λεντέσμα; Από τους παίκτες που μας αρέσουν...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι

«Η ιδεά από την αρχή ήταν να δώσουμε νωρίς τα πρώτα φιλικά, αλλά και να βάλω άμεσα στα παιχνίδια τους νέους παίκτες, ακόμα κι αν είναι εδώ μόλις δυο μέρες, όπως ο Χουλτ και ο Ιμπάρμπο. Γιατί αν και δεν είναι ακόμα έτοιμοι στο 100%, είναι σημαντικό να αρχίσουν να παίζουν. Γιατί δεν έχουμε χρόνο. Πρέπει να βρεθούν στην ιδανική κατάσταση το συντομότερο δυνατό και όλοι πρέπει να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να το καταφέρουμε. Δεν έχουμε χρόνο, το deadline για εμάς είναι το Europa League, όλοι το γνωρίζουν αυτό».

Για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία κι αν βγαίνει στα φιλικά: «Αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι σημαντικό για τον προπονητή να δει τελικές φάσεις ή τα τελειώματα. Είναι σημαντικό να δω τις ιδέες. Φυσικά με τους νέους παίκτες έχουμε αλλάξει κάπως τον τρόπο που παίζουμε σε σχέση με την περσινή σεζόν. Οπότε είναι σημαντικό οι παίκτες να καταλάβουν αυτές τις νέες ιδέες. Και για να είμαι ειλικρινής είδα πολλά πράγματα που προσπαθήσαμε να κάνουμε από αυτά που δουλεύουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά προσπαθήσαμε. Αυτό το παιχνίδι δεν ήταν κάτι παραπάνω από μία προπόνηση. Αλλά είναι κι αυτό σημαντικό. Υπήρχαν παίκτες που είχαμε πει να παίξουν για 45 λεπτά και μου ζήτησαν να μείνουν στο γήπεδο. Κάποιοι έπαιξαν 60′, κάποιοι 70′, αλλά το σημαντικό είναι η νοοτροπία».

Για τον Λεντέσμα: «Δεν είναι σημαντικό να μιλήσω πριν γίνει κάτι. Αν γίνει κάτι οριστικά ή φτάσει στο σημείο που θα γίνει, να σχολιάσω. Η εμπειρία μου λέει πως δεν είναι έξυπνο να σχολιάζεις πριν γίνει κάτι. Φυσικά ψάχνουμε για έναν κεντρικό μέσο. Για έναν κεντρικό μέσο με χαρακτηριστικά που δεν έχουμε. Το όνομα που αναφέρατε είναι ένας από τους παίκτες που μου αρέσουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ