ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η γιορτή των νεαρών «πράσινων» κολυμβητών! (pics)

Σε μία πολύ… δροσερή και όμορφη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην ανοικτή πισίνα του ΟΑΚΑ το απόγευμα της Πέμπτης, βραβεύτηκαν οι μικροί κολυμβητές του Παναθηναϊκού Α.Ο. για την προσπάθεια που έκαναν όλο το χρόνο.

Η γιορτή των νεαρών «πράσινων» κολυμβητών! (pics)

Τα «δελφίνια» του «τριφυλλιού», κολύμπησαν και παρέλαβαν τα μετάλλιά τους, χειροκροτούμενα από όλους τους παρευρισκομένους γονείς και φίλους. Η πισίνα «πλημμύρισε» με παιδικές φωνές και χαμόγελα και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά, με τον επικεφαλής του Υγρού Στίβου του Παναθηναϊκού, κ. Ανδρέα Ζώτο να υπόσχεται μία ακόμη πιο επιτυχημένη σεζον.

DSC_3112
DSC_3109
DSC_3255
DSC_3256

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.