ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Μαθήματα ανάπτυξης από τον Στραματσόνι

Ο Ιταλός δούλεψε πάλι στο 4-2-3-1, δίνοντας οδηγίες στους παίκτες του για το πως να πασάρουν στον χώρο και στο κατάλληλο τάιμινγκ.

Μαθήματα ανάπτυξης από τον Στραματσόνι

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, ο Στραματσόνι πήρε το γκρουπ των χαφ και τον επιθετικών και πήγαν σε άλλο γήπεδο, αυτό που δούλεψε  Ντανέζι ξεχωριστά με την άμυνα. Οι οδηγίες του Ιταλού ήταν ξεκάθαρες. Πάσες σωστές στον χώρο και γρήγορες αποφάσεις.

Ο “Στράμα” έκανε στους παίκτες ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης στο 4-2-3-1, δείχνοντας πάλι τρεις διαφορετικές εκδοχές της επίθεσης. Το  ενδιαφέρον ωστόσο, είχαν οι παρατηρήσεις που έκανε, συμμετέχοντας πολύ ενεργά με οδηγίες και ανάλυση.

«Το σημαντικό σ’ αυτό που κάνουμε, είναι το τάιμινγκ. Δεν βιαζόμαστε να φύγουμε πριν την τελική πάσα», έλεγε και πρόσθετε: «Θέλω οι πάσες να γίνονται στο χώρο, όχι πάνω στον παίκτη, διότι έτσι χάνει χρόνο αφού θα πρέπει πρώτα να την κοντρολάρει και να τη φέρει μπροστά του. Αν η μπάλα πάει όσο πιο βαθιά γίνεται, ο παίκτης που θα την υποδεχθεί γίνεται αυτομάτως και ο πιο “δύσκολος” για να αντιμετωπιστεί απ’ αντίπαλη άμυνα».

Επίσης, τόνιζε στους παίκτες του: «Σωστές πάσες, έχετε επιλογές, αποφασίστε γρήγορα για την πιο σωστή πάσα, ανάλογα με το που είναι ο αντίπαλος». Ολο αυτό το πρόγραμμα, κράτησε περίπου μισή ώρα.

Στο τελευταίο 20λεπτο (δύο 10λεπτα ημίχρονα) ο Στραματσόνι χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες κι έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο, με περιορισμό μέχρι τρία κοντρόλ.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Οδ. Βλαχοδήμος, Μέστο, Μολέδο, Μαυρομάτης, Νάνο, Ζέκα, Στάικος, Μπουζούκης, Μπουμάλ, Χατζηγιοβάννης, Κλωναρίδης

ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Ξενόπουλος, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Ιβανόφ, Χουλτ, Αγγελόπουλος, Μίγκος, Λουντ, Π. Βλαχοδήμος, Χουχούμης, Αμπεΐντ Νικητές με 3-0 οι «πράσινοι» με γκολ των Λουντ ( καταπληκτικό τέρμα, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο  και πέρασε τη γραμμή), Μίγκου και Αμπέντ.

*Ο Κοτσόλης γυμνάστηκε κανονικά έπειτα από τον τραυματισμό στο κεφάλι που είχε και τον κράτησε λίγες μέρες εκτός.

**Λέτο και Βιγιαφάννιες έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο με ποδήλατο και βάρη. Ο πρώτος αισθάνεται λίγο βαρύ τον προσαγωγό του από χτύπημα που δέχθηκε στο φιλικό.

*** Ο Κουτρουμπής τρέξιμο και αποφόρτιση, αφού έχει ακόμη ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο  Ιμπάρμπο, έκανε λίγο πιο χαλαρά προπόνηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE