ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το «ναι» για Ρέις και οι υποθέσεις Εσιέν και Βέμερ

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα «τσέκαρε» πολλές φορές τον Πορτογάλο πριν δώσει τη συγκατάθεση του και τον θεωρεί... πολυεργαλείο. Σε καλό δρόμο με τον Γκανέζο, αναμονή για τον Γερμανό.

Το «ναι» για Ρέις και οι υποθέσεις Εσιέν και Βέμερ

Ο Νούνο Ρέις αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στη φετινή μεταγραφική περίοδο. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έψαξε την περίπτωση του 25χρονου αμυντικού, τον τσέκαρε πολλές φορές αγωνιζόμενο και έδωσε αμέσως τη συγκατάθεσή του για να αποκτηθεί, αφού θεωρεί πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει λύσεις σε πολλές θέσεις. Και εκτός από κεντρικός αμυντικός, να κλείσει… τρύπες τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας, όσο και στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αφού έχει αγωνιστεί και στις δύο θέσεις.

Οι πληροφορίες που έχει μαζέψει ο Ζιλμπέρτο γι’ αυτόν είναι εξαιρετικές, ενώ τη συγκατάθεσή του για τον παίκτη έδωσε φυσικά και ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός, πάντως, υπολογίζει τον Ρέις περισσότερο για το κέντρο της άμυνας, αφού εκεί άλλωστε έχει παίξει τα περισσότερα ματς στην καριέρα του και αμυντικό χαφ έπαιζε κατά συνθήκη.

Σε καλό δρόμο με Εσιέν

Ο Παναθηναϊκός έχει… φορτσάρει στα μεταγραφικά θέματα και κλείνει τις υποθέσεις του τη μία μετά την άλλη, ωστόσο είναι σε εκκρεμότητα και τα θέματα που αφορούν τους… κομμένους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως με τον Εσιέν έχει υπάρξει εξέλιξη τις τελευταίες μέρες, μετά τις συναντήσεις που είχε με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και η περίπτωσή του έχει προχωρήσει περισσότερο και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο Γκανέζος ήταν και ο μοναδικός από το «γκρουπ» των «κομμένων» που δεν έλαβε μέρος στη σημερινή πρώτη τους προπόνηση.

Σε ότι αφορά τον Βέμερ, ο Γερμανός και ο ατζέντης του ζήτησαν λίγες μέρες διορία για να «τρέξουν» κάποιες υποθέσεις με ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γι’ αυτόν και στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν πως θα βρεθεί λύση και θα λυθεί το συμβόλαιό του σύντομα. Ολες είναι περιπτώσεις που τις χειρίζεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ