ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βράνκοβιτς: «Στην καρδιά μου οι φίλοι του Παναθηναϊκού»

Δεν ξεχνάει τους φίλους του Παναθηναϊκού ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, που αναφέρθηκε και στο Προολυμπιακό τουρνουά και στις προσπάθειες Κροατίας και Ελλάδας.

Βράνκοβιτς: «Στην καρδιά μου οι φίλοι του Παναθηναϊκού»

Ο Βράνκοβιτς μίλησε στην «Πράσινη» για τις ωραίες στιγμές που πέρασε στην Ελλάδα και τους φίλους του Παναθηναϊκού που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, ενώ σχολίασε και τις «μάχες» του Προολυμπιακού τουρνουά.

«Όταν μιλάω με φίλους μου Έλληνες πάντα θυμάμαι τις μέρες που έζησα στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό. Έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές και έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Είναι φοβεροί, δεν τους ξεχνάω», δήλωσε αρχικά στην «Πράσινη».

Όσο για τη μάχη στο Τορίνο, είπε: «Ιταλία. Ελλάδα και Κροατία. Θα είναι πολύ σημαντικό για τόσες καλές ομάδες να βρεθούν στο Ρίο. Εμείς θα πρέπει να προσέξουμε την αναμέτρηση με την Ιταλία και μετά να περιμένουμε τι θα γίνει στον όμιλο που θα διασταυρωθούμε. Και με την Ελλάδα θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Γίνεται μια νέα προσπάθεια και προσπαθούμε να φέρουμε όλα τα νέα ταλέντα της χώρας κοντά. Δεν είναι καθόλου εύκολο το τουρνουά, αλλά θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Πάντα το μπάσκετ σχετίζεται και με το τι παίκτες έχεις. Παλαιότερα Κροατία, Ελλάδα και Ιταλία είχαν πιο έτοιμους παίκτες, πιο ολοκληρωμένους. Τώρα, θέλουμε να δημιουργήσουμε νέες ισχυρές ομάδες και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό τουρνουά».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.281 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.