ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Ο Τσάκας ξαναχτυπά: «Ερχεται… Καταιγίδα»!

Αλλο ένα διαδικτυακό ξέσπασμα από τον Βλάση Τσάκα, τον άνθρωπο που... πρίγκιπες έφερνε για τον Παναθηναϊκό και πρίγκιπες δεν είδαμε.

Ο Τσάκας ξαναχτυπά: «Ερχεται... Καταιγίδα»!

Ο… πριγκιπομεσίτης, που πριν από λίγα χρόνια έφερε 2-3 πρίγκιπες και πριγκίπισες για να αναλάβουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, αλλά την κρίσιμη ώρα, τα λεφτά δεν εμφανίστηκαν ποτέ, πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με ανθρώπους από η Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Το κείμενο που τη συνόδευσε ήταν το εξής:

Οταν κατάφερε ένα οργανωμένο σύστημα,στην πλειοψηφία παιδιών του 500αρικου, που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να χάσει τα κεκτημένα,να περάσει στην κοινή γνώμη και να απαξιώσει,ένα Σαουδάραβα Πρίγκηπα,τότε πως απορούμε όλοι για το κατάντημα. ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ!!!

Πάντως δεύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει για εσάς αρουραίοι!! ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ