ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ «ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ»

Πρώτη προπόνηση για Μπεργκ και Ρέις

Ο Σουηδός επιθετικός και ο Πορτογάλος αμυντικός έφτασαν στην Ολλανδία και συμμετείχαν στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Πρώτη προπόνηση για Μπεργκ και Ρέις

Ακόμα δύο ποδοσφαιριστές στη διάθεση του είχε ο Αντρέα Στραματσόνι στη σημερινή προπόνηση. Συγκεκριμένα τόσο ο Μάρκους Μπεργκ, όσο και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Νούνο Ρέις, ταξίδεψαν μαζί στο Τέχελεν και σήμερα γυμνάστηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

Παρόντας στην προπόνηση ήταν και ο Αργεντινός αμυντικός χαφ, Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος έχει συζητήσεις με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Αντρέα Στραματσόνι, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του και να γίνει παίκτης του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE